Rozumiem Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Zamknięcie tego komunikatu oznacza zgodę na ich zapisywanie na Twoim komputerze. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do nich w Twojej przeglądarce. Dowiedz się więcej.

Kiełki

04-01-2017

Kiełki są źródłem cennych składników odżywczych, witamin, mikroelementów i enzymów. Regularne ich spożywanie przeciwdziała nowotworom, wirusom, a także ułatwia trawienie, obniża ilość złego cholesterolu i uaktywnia system odpornościowy organizmu. Poprawia pamięć i posiada właściwości pobudzające. Polecane szczególnie w okresie zimowo-wiosennym. Specjalna konstrukcja kiełkownika pozwala użytkownikom na jednoczesną produkcję trzech rodzajów kiełków. Kiełki są gotowe do spożycia już po kilku dniach od wysiewu.

 

 

        opakowania standard na tle-układ_3.jpg

powrót
Galeria zdjęć

TORSEED – Przedsiębiorstwo Nasiennictwa Ogrodniczego i Szkółkarstwa S.A. w Toruniu